Søgefelt

Torsdag 30/11 2017

Medlemsfordel: Juletræsfest på Arbejdermuseet

Julen er på trapperne. Og traditionen tro inviterer Arbejdermuseet juletræsfest for hele familien.

Julesstads og juleknas, julesang med juleklang. Arbejdermuseets festsal har siden 1882 lagt rum til populære juletræsfester for arbejdernes børn og deres familier. 

Kom til juletræsfest på Arbejdermuseet, hvor Nissemor vil spille op til dans og lege de gamle julelege med børnene omkring det store, flotte juletræ pyntet med kugler, hjerter og meget mere. 

Museet i Rømersgade i København holder ikke mindre end fire af slagsen. Alle holdes i tidsrummet klokken 13 til 15, og datoerne er henholdsvis den 2., 3., 9. og 10. december. 

Festerne holdes selvfølgelig i festsalen, der i generationer lagt smukke omgivelser til populære juletræsfester for arbejdernes børn og deres familier. Og så lover museet ellers masser af julestads og juleknas, julesang med juleklang.  

Alle børn får en godtepose, og alle voksne bliver budt på kaffe eller te. Derudover kan man købe småkager og andet juleknas i kaffebaren. 

Prisen er 25 kroner for såvel børn og voksne, og den kommer oven i den normale indgangspris – men entreprisen slipper alle børn og medlemmer af Blik- og Rørarbejderforbundet (med samlever) selvfølgelig for.

Køb af billetter foretages her...

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt