Søgefelt

Feriehuse

Lukket for udlejning ind til d. 3/2 kl. 10 ||| Blik- og Rørarbejderforbundet ejer en række feriehuse i og uden for landets grænser, som du har mulighed for at leje til overkommelige priser.

Booking af ferieboliger åbner d. 3 februar kl. 10

Vi er igang med at klargøre næste ferieårs booking kalender og udtrække vindere af konkurrencen. Det er derfor ikke muligt at booke ferieboliger igen før d. 3/2kl. 10 

 

Sådan booker du

Du kan finde ledige uger i forbundets ferieboliger på to måder. Du kan enten søge ved at indtaste datoer i nedenstående bokse, eller du kan klikke ind på det ønskede feriehus, og se oversigten over ledige uger. Bemærk at det kun er ledige uger frem til udgangen af ferieåret (1. maj til 30. april), som er mulige at booke. 

Når du har fundet den uge du vil booke, klikker på du på datoen i kalenderen. Herefter vil de ansøgte datoer automatisk blive udfyldt. Klik herefter på knappen "Bestil feriehus", og følg den videre procedure. 

For at kunne booke Blik- og Rørarbejderforbundets ferieboliger, skal der bruges medlemsnummer. Det findes på bagsiden af medlemskortet, som også er et kort til LO Plus. 

Kan du ikke finde sit medlemskort, kan du få oplyst sit medlemsnummer ved at kontakte din kreds...

Lodtrækning en gang om året

Nogle perioder er mere populære end andre. Derfor foretages der hvert år lodtrækning om de uger, hvor der er flere ansøgere. Frister for ansøgning til forbundets ferieboliger annonceres i Fagbladet Blik og Rør og på forbundets website, men ansægningsperioden er typisk hvert år i december.

Efter lodtrækningsperioden åbnes der op for booking af alle de uger, som fortsat er ledige. Disse uger kan alle medlemmer frit søge og booke efter princippet ”først til mølle”.

Læs vores Handels / Lejebetingelser kun udleje ti medlemmer

Betal online med betalingskort.

 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt